Pak Long Covid aan met integrale behandeling

Na het herstellen van corona kunnen er nog lange tijd klachten zijn. Het gaat daarbij om een breed scala aan symptomen, waaronder ademhalingsproblemen, vermoeidheid en mentale problemen.

Om jou de best mogelijk zorg bij Long Covid en Post Covid te bieden, hebben we een integrale benadering ontwikkeld. We combineren verschillende disciplines, zodat we in onderlinge samenwerking zowel de fysieke als emotionele aspecten van Long Covid kunnen behandelen.

Onze integrale behandeling omvat vier disciplines.

  • Fysiotherapie. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen je bij het herwinnen van longcapaciteit, spierkracht en uithoudingsvermogen.
  • Craniosacraaltherapie. Deze zachte hands-on therapie kan de spanning in het lichaam verminderen en het zelfherstellend vermogen stimuleren.
  • Psychologie. Onze psychologen bieden emotionele steun en helpen je om te gaan met angst, depressie en de psychologische impact van een langdurige ziekte.
  • Voedingsadvies. Voeding en aminozuren spelen een belangrijke rol bij je herstel. Wij geven je een persoonlijk advies over supplementen die je immuunsysteem en je algemene gezondheid kunnen ondersteunen.

Kan deze brede aanpak van Long Covid jou helpen? Bel ons dan om een afspraak te maken: 030 22 54 666.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven