Middelen bij verkoudheid, griep

Middelen bij verkoudheid en griep

Vanaf september komt er weer meer verkoudheid voor en kan ook de griep zijn opwachting gaan maken. Wij hebben diverse goede middelen in huis om de klachten verlichten. Je kunt ze bestellen via ons contactformulier > en afhalen en met PIN betalen bij de receptie.
We kunnen je bestelling ook verzenden. Je ontvangt dan een betaalverzoek voor het bedrag plus de verzendkosten.

Chinese kruidenhoestdrank
Deze siroop met de naam Nin Jiom Pei Pa Koa is gemaakt op basis van honing, loquat (Japanse mispel) en een variëteit aan Chinese kruiden. Het is een traditioneel product dat gedurende het gehele jaar gebruikt wordt om keel en luchtwegen te beschermen. In de winter is de siroop zeer effectief tegen keelpijn en langdurig hoesten. Hij lost slijm op en werkt reinigend en verzachtend.
De prijs van deze bijzondere kruidensiroop is € 11,30 per 150 ml.

Ice Free Form
Dit antivirusmiddel helpt je als je kou gevat hebt. Het wordt ook wel de Chinese antigrippine genoemd. Dosis voor 10 tot 14 dagen, dagelijks 3 x 4 tabletten. Prijs € 7,50.

Freenose
Ook dit antivirus verkoudheidsmiddel is gemaakt van krachtige Chinese kruiden. Dosis voor 10 tot 14 dagen, dagelijks 3 x 2 tabletten. Prijs € 8,10.

Silver Form
Tegen een dikke keel of keelpijn bij beginnende verkoudheid. Dosis voor 10 tot 14 dagen, dagelijks 3 x 2 tabletten. Prijs € 11,30.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven