Tips voor je aanvullende verzekering

De premie voor de basisverzekering gaat voor iedereen omhoog, maar gelukkig niet zo fors als eerder verwacht. We informeren je graag over onze contracten met zorgverzekeraars.

· Psychologie: contracten met alle verzekeraars behalve ENO.

· Fysiotherapie: contracten met alle verzekeraars.

· Psychosomatische oefentherapie: contracten met alle verzekeraars.

Verder willen we je wijzen op het belang van goede aanvullende verzekeringen. Wij zien het zo: met de basisverzekering blijf je in leven, met de aanvullende verzekering koop je kwaliteit van leven.
Een aanvullende verzekeraar kun je afsluiten bij de zorgverzekeraar waar je je basisverzekering hebt, maar ook bij sommige andere zorgverzekeraars. Bijvoorbeeld als je voor jouw situatie een betere dekking wilt, of omdat de premie gunstiger is.

Wat betreft behandelingen bij het IGC is het goed om aan het volgende te denken.

  • Fysiotherapie. Als je een ongeluk krijgt of een stevige blessure oploopt, heb je vaak meer dan tien behandelingen nodig. Als je de behandeling zelf betaalt, kost je dat ongeveer € 40,- per keer. (30 minuten, inclusief afspraak maken, aan-/uitkleden en aantekeningen in dossier maken.)
  • Alternatieve geneeswijzen Hieronder vallen haptotherapie, acupunctuur, behandelingen bij voedingsintolerantie en soms ook neurofeedback. Als je de behandeling zelf betaalt, kost je dat € 98,- per keer. (50 minuten, inclusief afspraak maken, aan-/uitkleden en aantekeningen in dossier maken.)

Heb je een vraag over jouw aanvullende verzekeringen?
We helpen je graag om voor jou de best passende oplossing te vinden. Bel 030 22 54 666.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven