Bewegen en leefstijl

Meer bewegen en een gezonde leefstijl opstarten

Voor iedereen die wil werken aan beweging en een gezonde leefstijl beginnen we in februari de volgende (laagdrempelige) leefstijlgroep. Een fysiotherapeut begeleidt je bij licht sporten en een leefstijlcoach kijkt naar voeding, bewegen en gedrag. In de leefstijlgroep kom je meer te weten over:
• de invloed van voeding op je dagelijks leven;
• het verwerken van stress en prikkels;
• de manier waarop gedachtenpatronen jouw keuzes beïnvloeden.

Met voedings- en bewegingstesten en vragenlijsten brengen we jouw problematiek in kaart. Thuis ga je aan de slag met bewegen, verantwoorde voeding en voorgestelde artikelen en boeken.

De leefstijlgroep komt acht keer bij elkaar van 10.00 tot 11.15 uur, met telkens een half uur bij de fysiotherapeut en een half uur bij de leefstijlcoach. De eerste drie sessies zijn wekelijks, daarna om de week. Je kunt je opgeven voor de dinsdaggroep of de vrijdaggroep. Elke groep heeft maximaal 4 deelnemers. Deelname aan een leefstijlgroep kost € 200,-.
Wil je meer weten over het beginnen met gezond bewegen en een actieve leefstijl, maak dan een afspraak bij onze fysiotherapeute Sara. Zo’n consult kost € 32,50. Je kunt ook een individueel leefstijlprogramma op maat volgen, met vergoeding uit de module alternatieve geneeswijzen. Neem even contact op voor de mogelijkheden.
Wil jij ook stappen zetten? Geef je dan op: info@integraalgezond.nl, 030 22 54 666.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven