Therapieën voor baby’s, peuters, kinderen en jeugd

Baby’s kunnen niet aangeven wat ze voelen. Peuters en kleuters hebben vaak onbegrepen klachten. Kinderen groeien niet allemaal even gemakkelijk op. Tieners ontsporen soms bij het volwassen worden. Het IGC biedt hulp, bij alle leeftijden.
Bij onze werkwijze is integratieve kindertherapie de basis. De kleintjes lossen problemen spelenderwijs op. Tieners krijgen therapie door middel van gesprek, waar mogelijk in combinatie met een lichaamsgerichte therapie. Zij zitten vaak zo in de knoop dat een sneller resultaat te behalen is via sport of op de behandeltafel.
Bekijk alle behandelingen van het IGC of neem contact op voor meer informatie.

Voor kinderen en jeugd

Voor baby’s, kinderen en jeugd

Binnen de integrale geneeskunde zijn er tal van therapieën en combinaties daarvan waarmee baby’s, peuters, kinderen en jeugd geholpen kunnen worden. Waar maar mogelijk werken wij daarbij samen met de ouders/verzorgers.
Hieronder zie je de klachten en aandoeningen waarbij we je in onze praktijk voor integrale gezondheidszorg van dienst kunnen zijn. Wil je meer informatie of heb je een vraag over een andere klacht of aandoening? Neem dan even contact met ons op.

Baby’s en peuters, 0-4 jaar

 

 
*) Voor babytherapie geldt een eigen bijdrage.
 
Therapie voor baby en peuter

Kinderen, 4 tot 12 jaar

 

Bij deze klachten kunnen wij je kind met voeding, supplementen en diverse vormen van kindertherapie een nieuwe balans geven.

Jeugd, 12 tot 18 jaar

 

Wij kijken verder dan het huidige gedrag. We willen ook weten waarom een kind bepaald gedrag vertoont, want daar ligt de mogelijkheid tot verandering.